logo ervelieftink 01

Bouwval tot monument

Het voorhuis van de boerderij “Erve Lieftink” ligt in de omgeving van Geesteren (Gld.). Het maakt deel uit van een groot boerderij complex waarvan de eerste beschrijving dateert uit 1473. Recentelijk is het gehele complex onder Rijks Monumentenzorg gerestaureerd. Het complex bestaat uit 5 afzonderlijke wooneenheden. Bij de restauratie zijn oude details zoals gebinten, schouw, bedsteden en koestal raampje prachtig bewaard gebleven. De boerderij is gelegen aan de zuidkant van de “Grote Esch”. Het voorhuis wordt omringd door een hoogstam boomgaard en het heeft een grote tuin met een ecologische water partij. Er is een prachtig uitzicht over de weilanden.

Indeling:

 

Grote woonkamer (60 m²) met zitgroep voor de grote authentieke schouw welke is te gebruiken als openhaard. Afzonderlijke zitgroep voor de flatscreen TV. De opkamer met bedsteden is ingericht als eetkamer. De opkamer is toegankelijk vanuit de grote moderne eetkeuken. De eetkeuken is voorzien van een inbouw gaskookplaat, hete lucht/steamer oven, hete lucht/magnetron oven, koelkast en afwasmachine.
Bijkeuken met wasmachine, droger en vrieskast.

Ruime hal met toilet. DVD, CD en radio aanwezig. Gratis draadloos internet verbinding. De begane grond wordt verwarmd door middel van vloerverwarming.
Ruim trappenhuis. In het trappenhuis zijn de oude elementen gecombineerd met een moderne trapleuning. Dit geeft een zeer speciale uitstraling. Een heerlijk huis!

 

Op de verdieping zijn 5 slaapkamers gesitueerd. 4 Slaapkamers zijn voorzien van 2-persoons boxspring bedden (alle bedden zijn als 1-persoons bed opgemaakt. In de 5e slaapkamer, de bibliotheekkamer staan 2 1-persoonsbedden. In de bibliotheek kamer staat een ruime sortering boeken, tijdschriften en toeristische informatie van de omgeving. De hoofdslaapkamer heeft een eigen moderne luxe badkamer De overige slaapkamers kunnen gebruik maken van de afzonderlijke luxe badkamer Alle slaapkamers zijn voorzien van een royale kledingkast, nachtkastjes, leeslampjes en een koffer standaard. 

 

 

Buiten:
Voor de boerderij ligt een groot terras met tafel, tuinstoelen, parasol en barbecue. In de schuur zijn 2 parkeer plaatsen.

Rustig gelegen en luxe familiehuis in de Achterhoek.

 

Erve de Esch

Boerderij Geesteren Gelderland, Achterhoek 10 personen.

Een gerestaureerde moderne boerderij uit 1476 met open haard, royale tuin, wifi.

 

 

Reserveren en Route & Contact

 

Vakantiewoning 10 personen Nederland

Vakantiewoning Gelderland

Achterhoek vakantie woning

Vakantieboerderij Nederland

 

Vroegboekkorting _Last Minute Korting

 

   Vroegboek korting

 Last minute Korting!

          TIJDELIJK 15%
     Nu boeken = Besparen!
       Geen boekingskosten.
  RESERVEREN
*tarieven zijn excl. schoonmaak/borg
en toeristenbelasting

 

 

PINKSTERWEEKEND_ Corona AANBIEDING

 

PINKESTERWEEKEND 
         29 mei t/m 2 juni 2020
  Speciale aanbieding:          van € 1.675,= voor € 1.340,=*

1 Gezin met max. 3 aanvullende personen. (Corona regels)

    RESERVEREN

*tarieven zijn excl. schoonmaak/borg en toeristenbelasting